#SomPagesos

Casa Tió va néixer el 1916. De generació en generació es va anar traspassant el gust per fer les coses ben fetes, per veure créixer el gra, fer-ne pinso, per tirar endavant els camps i els animals.
El 2004 quan Casa Tió ja tenia tres establiments oberts, les famílies Castañé i Molera ens van voler sumar a aquesta tradició.


Els Molera teníem camps de conreu, granges amb porcs i vedells i una fàbrica de pinso. Els Castañé teníem un escorxador, una sala de desfer i camps d’arròs al Delta de l’Ebre. Tots plegats ens vam adonar que teníem tot allò que feia falta per portar més enllà la feina ben feta de Casa Tió.Cuidàvem tot el procés de l’alimentació, però ens faltava l’últim pas com a productors: poder arribar als consumidors i consumidores que valoraven la feina dels pagesos, dels ramaders, la nostra estima per l’alimentació.


De la suma de tots plegats en va néixer la nova etapa de Casa Tió.
Casa Tió és casa vostra. Gràcies per estimar aquest projecte”.


Famílies Castañé i Molera


 

 


#Nostrats i amb compromís

Nosaltres


Nosaltres som així: nostrats. Sentim orgull de les nostres arrels, de la nostra terra i de tot allò que ens dóna.


Ens sentim compromesos en allò que fem i en allò que portem cada dia als nostres taulells.


Cada dia tallem la carn, la preparem en safates i l’envasem de manera natural per mantenir el 100% de la frescor.


Amb safates grans, mitjans, petites... Ens agrada compartir l’orgull dels nostres productes de qualitat, però sobretot fer-vos fàcil menjar bé. Invertiu el temps en allò que voleu i en alimentació saludable, però no en comprar. D’això ens n’encarreguem nosaltres: posant safates de diferents mides a punt perquè comprar sigui fàcil i ràpid.


TANQUEM EL CERCLE

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.